Pim Christiaans (1959) is sinds 1982 freelance journalist en werkt voor een breed scala aan tijdschriften. Vanaf 1986 schrijft hij veel over gezondheidsgerelateerde onderwerpen.

Hanny Roskamp (1962) is chemicus en journalist en schrijft over gezondheid, voeding, psychologie en wetenschap. Zij werkt freelance voor tijdschriften als Santé, Psychologie Magazine en Happinez en publiceerde in 2009 Wie mooi wil zijn moet slim eten.

Check je houdbaarheid

Pim Christiaans en Hanny Roskamp

De nieuwe manier om langer jong te blijven

Je gezondheid in de gaten houden met slimme testen en preventief ingrijpen zodra er iets mis dreigt te gaan: dat is de nieuwe aanpak om je ‘houdbaarheid’ zo lang mogelijk te verlengen. In Check je houdbaarheid presenteren wetenschapsjournalisten Pim Christiaans en Hanny Roskamp een revolutionaire anti-aging-strategie die zijn tijd ver vooruit is.

De 31 belangrijkste onderdelen van de gezondheid komen aan bod, van bloeddruk tot hormonen, van de genen tot het geheugen. Per onderdeel komen de beste (zelf)testen en de laatste anti- aging-adviezen aan bod. Niet wachten tot het verval je besluipt, maar problemen voorblijven met natuurlijke middelen die het zelfhelende vermogen van het lichaam versterken, is het devies.

Achterin staat een schema met de belangrijkste tips uit het boek. Door de testen te doen en in het schema de toepasselijke anti-aging-tips aan te kruisen, creëert de lezer een persoonlijk masterplan voor een lang en gezond leven.

Dankzij een trefwoordenregister kan informatie eenvoudig worden terug gevonden. Daarmee is Check je houdbaarheid een op en top praktische gids voor iedereen die lang houdbaar wil blijven.

Specificaties

  • ISBN: 978 90 79142 20 0
  • Titel: Check je houdbaarheid
  • Omvang: 269 blz.
  • Formaat: 17 x 24 cm staand
  • Auteur: Pim Christiaans en Hanny Roskamp
  • Verkoopprijs: € 19,95

Alles van deze auteurs:

Scroll naar boven