WIJ, KATTEN

Auteur Hanny Roskamp is gek op katten en de gelukkige huisgenoot van zeven katers. Ze schrijft regelmatig over voeding en gezondheid voor onder andere Happinez en Libelle. Eerder schreef zij de boeken Wie mooi wil zijn moet slim etenDe houdbare vrouwCheck je houdbaarheid en De dronken vegetariër.

WIJ, KATTEN

Hanny Roskamp

Zijn mensen intelligent genoeg om te begrijpen hoe slim en gevoelig katten zijn?

In het boek WIJ, KATTEN – dertien indringende gesprekken van kat tot mens laat Hanny Roskamp het populairste huisdier van Nederland aan het woord. 

In WIJ, KATTEN vertellen katten ons waarom ze ons vaak onbegrijpelijk vinden. Ze leggen uit waarom zij zich gedragen zoals ze doen en ze filosoferen over de relatie met mensen. Katten beschikken over een vocabulaire van maar liefst honderd ‘woorden’ om met ons te communiceren. Wie de moeite neemt om écht naar katten te luisteren, ontdekt dat ze veel meer te vertellen hebben dan ‘laat me binnen’ of ‘geef me iets te eten’. Katten geven diepzinnige en soms hilarische antwoorden op de vragen die iedere kattenliefhebber ze weleens zou willen stellen. En ze houden mensen meedogenloos een spiegel voor.

Na het lezen van WIJ, KATTEN zal de relatie met je kat nooit meer dezelfde zijn. 

WIJ, KATTEN is een meeslepend en soms hilarisch boek over de misverstanden in de relatie tussen kat en mens. Dertien spraakzame katten geven ons hun ongezouten mening en verklaren de liefde aan de ondankbare diersoort die zich mens noemt.

Specificaties

  • ISBN:9789079142286
  • Titel: Wij, katten
  • Omvang: 160 blz.
  • Illustraties: Ja
  • Formaat: 15 x 21 cm staand
  • Auteur: Hanny Roskamp
  • Verkoopprijs: € 24,95

Alles van deze auteur:

Scroll naar boven