Vijfendertig jaar geleden begon Helen Vlassara,met de endocrinologie als achtergrond, haar wetenschappelijke loopbaan aan de Rockefeller-universiteit in New York. Daar deed zij onderzoek naar diabetes en veroudering.

Het anti-AGE-dieet

Helen Vlassara
Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel AGEs.

Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten.

Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.

HET ANTI-AGE-DIEET VOORKOMT OF VERBETERT:

 • OVERGEWICHT (VOORAL BUIKVET)
 • DIABETES
 • HART- EN VAATZIEKTEN
 • DE ZIEKTE VAN ALZHEIMER
 • RIMPELS EN OUDERDOMSVLEKKEN
 • VERSNELDE ALGEMENE VEROUDERING
 • EN VEEL MEER

Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype, maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met elk ander dieet.

Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig.

Specificaties

 • ISBN:978-90-79142-18-7
 • Titel: Het anti-AGE-dieet
 • Omvang: 304 blz.
 • Illustraties: Ja
 • Zwartwit
 • Formaat: 15 x 23 cm staand
 • Auteur: Helen Vlassara
 • Verkoopprijs: € 24,95

Scroll naar boven